Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Welkom guest, Log in of Registreer

Zantho Eiswein, 2008

Zantho Eiswein, 2008

12 van 12
22.95
Niet op voorraad

Het wijnhuis Zantho laat werkelijk niets aan het toeval over. De wijngaarden worden uiterst nauwkeurig bewerkt en de kelders beschikken over geavanceerde technieken. Op een gepassioneerde wijze wordt deze eiswein met veel zorg gemaakt. In de smaak heeft deze eiswein een fantastische rijkdom, mooi zoet, die fraai in balans is met een fijne zuurgraad. Ook in de smaak komen de exotische fruitaroma's terug en is de afdronk van deze eiswein mooi gedoseerd zoet.

       
Land en streek : Oostenrijk, Neusiedlersee / Burgenland  
Bodem : Bodem: In de noordelijke Andau voornamelijk zand, stenen en kiezel (ijzerhoudend). In de zuidelijke Andau bestaat de bodem vooral uit dikke lagen grijze en groene klei. De noordelijke Andau is het meest geschikt voor druiventeelt en daar vind je de wijnboeren van Zantho.  
Wijnhuis : Zantho  
       
       
Soort : Wit  
Druif : Gemaakt van 100% Grüner Veltliner  
Kleur: : Heldere goud gele kleur  
Geur : Een verleidelijke neus met aroma's van annanas, perzik, rijpe appels en honing  
Smaak : In de smaak komt exotisch fruit en appel terug.  
Spijs : Een veelzijdig inzetbare zoete wijn, die zich zowel met nagerechten met wit fruit als ook met rood fruit laat combineren.  
       
       
Serveer : 8 - 10 °C  
Alcohol : 9,0%  
Rijpings-potentieel : 2013 - 2025  
Zuren : 8,2 gr./ liter  
Restsuiker : 192,7 gr./liter  
Inhoud : 375 ml  
       
       
Website : http://www.zantho.com/