Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Welkom guest, Log in of Registreer

Langguth Erben Eiswein 2012, 500ml

Langguth Erben Eiswein 2012, 500ml

10 van 28
26.90
Voorraad
+
Het gerenomeerde wijnhuis Langguth uit Rheinhessen maakt nog altijd de beste eiswein; één van de meest gewilde dessertwijnen ter wereld. Deze klassieker maakt al decennialang eisweindrinkers gelukkig en krijgt bovendien steevast lovende kritieken. Dit is hoogstaande dessertwijnkunst! Maar dan wel eentje met een vriendelijke prijs. Het grote geheim van deze verfijnde kwaliteit van dessertwijn is geborgen in een lange familie traditie.

Eiswein is een dessertwijn die gemaakt is van bevroren druiven. Voor het maken van eiswein is het noodzakelijk dat het 7 tot 8 graden vriest. Bij deze temperatuur is het water in de druif bevroren, maar de natuurlijke suikers en het druivensap zijn bij deze temperatuur nog siroop achtig. Het unieke van eiswein is de balans van zoet en zuur door de natuurlijke concentratie, met een aangename intensieve geur en smaak. Het is een uitermate veelzijdige dessertwijn die uitstekend samengaat met veel verschillende desserts. Waaronder desserts met fruit, ijs, kaas; of gewoon heerlijk op zichzelf als aparte gang.

Deze wijn is nu goed op dronk en kan nog zeker 5 tot 8 jaar bewaard worden. Perfect om ook een voorraadje aan te leggen of gezamenlijk met vrienden te bestellen. Vanaf 99 euro worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

 

       
Land en streek : Duitsland, Rheinhessen, Traben-Trarbach  
Wijnhuis : F. W. Langguth Erben GmbH & Co KG  
       
       
Druif : Gemaakt van 100% Riesling  
Kleur: : Licht Gouden kleur  
Geur : Caramel, rozijnen en vijgen  
Smaak : Perzik, honing  
Spijs : Fruit desserts, diverse soorten kazen, after-diner drink, of drink deze eiswein heerlijk op zichzelf.  
       
       
Serveer : 10°C  
Alcohol : 8,5%  
Acid : 7,0 g / l  
Suiker gehalte : 160 g / l  
Inhoud : 500 ml  
       
       
You-tube : N.a.  
Website : http://www.langguth.de/  

Let op deze eiswein zit nu in extra grote flessen van 500ml