Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Welkom guest, Log in of Registreer

Domaine Kox Vin de Glace, 2009, 375 ML

Domaine Kox Vin de Glace, 2009, 375 ML

4 van 23
89.95
Voorraad
+

"Een uitzonderlijk geconcentreede top ijswijn" IJswijn uit Luxemburg zijn zeer spaarzaam te verkrijgen. Deze ijswijn is bij het wijnhuis en elke andere wijnhandel reeds uitverkocht. Bij ons resteert nog een zeer beperkte voorraad van deze vol van smaak zijnde dessertwijn met een nauwelijks to overtreffen intensiteit.

De prive-wijngaarden van Rita Lawrence Kox zijn gelegen in de schilderachtige stad Remich aan de linkeroever van de Moezel in Luxemburg. Domaine L& R is een van de grootste en meest prestigieuze producenten in de Moezel regio. Kox Lawrence, de zoon van de stichter van het veld, zet een familietraditie voort, die van het nastreven van kwaliteit van zijn wijnen. Precisie in de teelt van de wijnstokken, passie voor het wijnmaken, en aandacht voor vakmanschap zijn zijn sleutelwoorden. Met veel trots presenteren wij u deze unieke Luxemburgse Vin de Glace / ijswijn.

 

       
Land en streek : Luxemburg, Moezel  
Wijnhuis : Domaine Kox  
       
       
Druif : Gemaakt van 100% Riesling  
Kleur: : Briljant Geel Goud  
Geur : Caramel, rozijnen  
Smaak : Honing, sinaasappel, en perzik  
Spijs : Fruit desserts, diverse soorten kazen, after-diner drink  
       
       
Serveer : gekoeld bij 7 - 9 º C  
Alcohol : 10,5%  
Acid :    
Suiker gehalte :    
Inhoud : 375 ml  
       
       
You-tube : N.a.  
Website : http://www.domainekox.lu