Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Welkom guest, Log in of Registreer

BLUE Diamond Icewine VIDAL, Chateau Changyu, 375ml

BLUE Diamond Icewine VIDAL, Chateau Changyu, 375ml

1 van 2
31.00
Niet op voorraad

De Changyu "Golden Icewine Valley" is gelegen in de verre noord-oostelijke regio van China, in de provincie Liaoning in de buurt van de grens met Noord-Korea en Rusland. Het gebied rond de Huanlong Lake is erkend door internationale experts als de "Golden Icewine Valley". Het is één van de meest zeldzame locaties in de wereld die ideaal is om prachtige ijswijn te produceren. De rivierbedding van Huanlong heeft een uniek klimaat ontwikkeld: Het is koud genoeg en niet te droog.

Vinificatie 
De oogst van de Vidal druiven begint wanneer de druiven stevig bevroren zijn. De druiven worden geoogst op een temperatuur van -8 ° C. Na de oogst worden de druiven gelijk geperst.

Proefnotities
Grote kans dat u van deze icewine houdt. De wijn vertoont de typische kenmerken van topklasse icewine. Deze icewine heeft een prachtige en rijke gouden kleur. De indrukwekkende neus van deze Blue Diamond icewine is vol van geur en intense aroma's van honing en peer. In de mond komt deze icewine tot zijn volle rijkdom met een uitstekende zoet-zuur balans. De Blue Diamond icewine is nu uitstekend drinkbaar en kan daarnaast voor vele jaren in uw kelder worden opgeslagen. Door de jaren heen zal deze wijn aan complexiteit winnen.

Wijn en Spijs
Deze wijn is een veelzijdige dessertwijn die samengaat met desserts met ondermeer ijs, crème fraiche en romige kazen. Deze wijn gaat ook goed samen met pittige (Chinese) gerechten.